SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Uusi alusnopeutus ja interaktiivinen universumikartta “Starbase” päivityksessä

Helsinkiläinen Frozenbyte on palannut Starbasen kehityksen pariin ja julkaissut merkittävän päivityksen Early Access -versioon. Päivitys tuo mukanaan erillisen “Starbase Test Universe” -sovelluksen, joka on nyt saatavilla Steam-kirjastossa kaikille pelin ostaneille. Tämä uusi testiympäristö korvaa niin muodoin aikaisemman PTU-betaversion ja mahdollistaa saumattoman siirtymisen Live Universe – ja Test Universe -versioiden välillä.

Uudistuksia ovat muun muassa uusi alusnopeutusominaisuus, joka sallii nopeat matkat tähtien välillä. Käyttäjät voivat nyt myös hyödyntää interaktiivista universumikarttaa, joka päivittyy reaaliajassa ja mahdollistaa omien merkintöjen lisäämisen kartalle. Lisäksi on otettu käyttöön uusi asemasuunnittelutyökalu, joka mahdollistaa avaruusasemien ja kuutukikohtien muokkaamisen ja suunnittelun suoraan pelissä.

Päivitys sisältää myös alusten uudelleenrakennusvaihtoehdon, joka mahdollistaa alusten korjaamisen ilmaiseksi tietyn odotusajan jälkeen. Lisäksi alusten ja avaruusasemien latausmekaniikkoja on parannettu. Peliin on myös tehty muita teknisiä optimointeja, jotka parantavat pelikokemusta.

Frozenbyte jatkaa aktiivista työtä pelin kehityksen parissa. Heidän tavoitteenaan on päivittää ja parantaa peliä jatkuvasti pelaajapalautteen perusteella.

Lue lisää uutispostauksesta Steamissa:
https://store.steampowered.com/news/app/454120/view/4191243469771995331

Starbase saatavilla ennakkojulkaisuna Steamista:
https://store.steampowered.com/app/454120/Starbase

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu