SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Uusi retroseikkailu “Mythargia” vie pelaajat mystiselle saarelle

Kotkalainen RunByCoffee on julkaissut pelinsä Mythargia, joka on uusi retrohenkinen seikkailu. Peli tarjoaa pelaajille mahdollisuuden sukeltaa syvälle hylätyn saaren salaisuuksiin. Pelissä pelaajat astuvat rohkean journalistin saappaisiin, joka etsii uransa läpimurtojuttua ja päätyy tutkimaan Mythargian autiota saarta. Saarella he kohtaavat luonnonlait haastavia kahden eri ulottuvuuden olentoja ja mysteerejä.

Mythargiassa painotetaan saaren tarinan paljastamista ja tutkimista. Pelaajien tehtävänä on löytää tietoa, välineitä ja esineitä, jotka auttavat heitä etenemään saarella ja ymmärtämään sen syvällistä historiaa.

Pelin edetessä pelaajat kohtaavat erilaisia arvoituksia ja haasteita, joiden ratkaiseminen on välttämätöntä saaren menneisyyden koko kuvan hahmottamiseksi. Lisäksi pelaajien on astuttava toiseen ulottuvuuteen, missä he voivat ansaita saarelaisten luottamuksen ja oppia lisää heidän taustoistaan.

Tietojen kerääminen on keskeinen osa pelikokemusta. Pelaajat kirjaavat matkansa tapahtumia päiväkirjaansa ja ottavat valokuvia, jotka auttavat heitä kokoamaan vuosisadan tarinan Mythargian saaresta. Mythargia tarjoaa ainutlaatuisen seikkailun, joka yhdistää tutkimisen, tarinankerronnan ja pulmanratkaisun retrohenkisessä paketissa.

Mythargia nyt saatavilla Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2022470/Mythargia/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu