SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Visual Studio 2022 17.8 Preview 2 julkistettu

Microsoft on julkaissut Visual Studio 2022:n uusimman esikatseluversion, 17.8 Preview 2, joka tarjoaa useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Tämä julkaisu keskittyy erityisesti tuottavuuden lisäämiseen, koodin virheenkorjaukseen sekä C++ ja pelikehitykseen liittyviin vahvistuksiin.

Tuottavuus

Yksi huomionarvoinen uudistus on Markdown-editorin integraatio vetopyyntöjen kuvausten muokkaamiseen. Tämän lisäksi virheidenkäsittelyä on parannettu ja arvostelijoiden hakua tehostettu.

Koodin vertailun Summary Diff -käyttöliittymää on myös uudistettu. Käyttäjät voivat nyt laajentaa ja supistaa tiettyjä alueita yhteenvetonäkymässä, mikä antaa lisätietoa piilotetuista koodiriveistä tarpeen mukaan.

C++ ja pelikehitys

C11-säikeiden tuki on nyt saatavilla. Tämä on erityisen merkittävää, sillä toisin kuin C11-atomit, C11-säikeillä ei ole yhteensopivuutta C++ säikeiden kanssa. C11 sisältää tuen säikeille ja erilaisille samanaikaisuusprimitiiveille, kuten lukoille ja ehtomuuttujille.

CMake Targets View on päivitetty niin, että käyttäjien ei enää tarvitse klikata läpi kansioita ilman rakennettavia suoritettavia tiedostoja päästäkseen haluamaansa kohteeseen. Targets Viewin voi myös avata mistä tahansa Solution Explorerista.

Remote File Explorer -päivitykset

Kauko-Tiedosto Explorer nyt mahdollistaa etätiedostojen katselu ja muokkaus kahdella hiiren klikkauksella, aivan kuten Solution Explorerissa.

.NET/C#

Salaisuuksien turvallinen käyttö HTTP-pyynnöissä on nyt tuettu. Tuki kattaa salaisuuksien tallentamisen kolmeen eri salaisuuden tarjoajaan.

Testaus ja diagnostiikka

Uusia työkaluja on lisätty Visual Studion Profileriin, mukaan lukien tuki BenchmarkDotNet IDiagnosersille. Lisäksi on lisätty tuki muokata ja jatkaa F5 (debuggerin kanssa) ja Ctrl-F5 (ilman debuggeriä) skenaarioita diagnosoidessa ja debuggatessa sovelluksia, jotka on isännöity Linux-konteissa tai Windowsin alijärjestelmässä Linuxille (WSL).

Yrityshallinta

Asennuksen hallinta on yksinkertaistettu. Nyt ylläpitäjät voivat ohjelmallisesti asentaa vain asennusohjelman asiakaskoneelle. Tämä mahdollistaa ylläpitäjille nopeamman ja tehokkaamman tapa valmistella asiakaskoneita organisaatiossaan.

Tämä uusin julkaisu korostaa Microsoftin sitoutumista kehittäjäyhteisön tarpeiden täyttämiseen ja yritys toivoo saavansa palautetta kehittäjiltä jatkuvasti.

Lue lisää Microsoftin sivuilta:
https://devblogs.microsoft.com/visualstudio/visual-studio-2022-17-8-preview-2-has-arrived/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu