SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Vuoropohjainen rikosstrategiapeli “ALL IN THE GAME” nyt saatavilla Early Accessissa

Helsinkiläinen Strangelet Games on tuonut markkinoille strategiapelinsä “ALL IN THE GAME”, joka on nyt saatavilla ennakkojulkaisuna. Peli sijoittuu rikollismaailmaan. Pelaajien tehtävänä on kasvattaa pientä katujengiä hallitsevaksi rikollisimperiumiksi kaupungissa. Pelissä yhdistyvät strategian ja simuloinnin elementit, ja pelaajat voivat laajentaa vaikutusvaltaansa monin eri tavoin, alkaen pienimuotoisista ryöstöistä ja päätyen laajoihin rikollisorganisaatioihin.

“Pelissä aloitetaan pienestä, mutta pelaajien tulee jatkuvasti laajentaa toimintaansa ja valvoa rikollisten toimiensa seurauksia”, kertoo pelin kehittäjä. Pelin dynaamisessa ympäristössä pelaajien tulee olla varuillaan, sillä kilpailevat jengit ja poliisivoimat voivat milloin tahansa asettaa haasteita heidän toimilleen. Strateginen ajattelu on avainasemassa, kun pelaajat yrittävät hallita kaupunkia väkivallan, rahan ja vaikutusvallan avulla.

Pelaajat voivat rekrytoida kolmea erilaista rikollistyyppiä: sotilaat, jotka ovat erikoistuneet väkivaltaisiin konflikteihin, välikädet, jotka osaavat hoitaa rahaliikenteen, ja asiantuntijat, jotka hallitsevat teknologisia taitoja. Tämä monipuolisuus antaa pelaajille mahdollisuuden räätälöidä jenginsä toimintaa oman strategiansa mukaisesti.

Peli sisältää myös valintoja, jotka vaikuttavat jengin maineeseen ja toimintaan kaupungissa. Pelaajat voivat päättää, haluavatko he olla julkisesti tunnettuja pelättyjä rikollisjohtajia vai toimia enemmän varjossa. He voivat myös valita yhteistyön viranomaisten kanssa tai vastustaa heitä aktiivisesti. Tämä lisää peliin moraalisen ulottuvuuden. “ALL IN THE GAME” tukee moninpeliä, jossa jopa kahdeksan pelaajaa voi ottaa toisistaan mittaa joko verkossa tai paikallisesti hot-seat-moodissa.

“ALL IN THE GAME” on saatavilla erikoistarjoushinnalla 16,57 euroa 2. heinäkuuta saakka. Pelin kehittäjät odottavat innolla yhteisön palautetta ja toivovat, että pelaajat nauttivat uudesta strategiapelistä, joka tarjoaa syvällisiä ja haastavia pelikokemuksia rikollismaailman syövereissä.

ALL IN THE GAME saatavilla Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2346780/ALL_IN_THE_GAME_Crime_Strategy/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu