SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

W Love Games -tapahtuma kutsuu puhujia ja työpajaohjaajia vuoden 2024 tapahtumaansa

W Love Games, pelialan ammattilaisille ja harrastajille suunnattu tapahtuma, järjestetään kuudennen kerran 3.-4. lokakuuta 2024. Tämän vuoden tapahtumapaikkana toimii Helsingin keskustassa sijaitseva Oodi-kirjasto sekä online-alustat, tarjoten osallistujille monipuolisen ja saavutettavan tavan liittyä mukaan.

Tapahtuman järjestäjät etsivät nyt innokkaita asiantuntijoita jakamaan tietämystään ja kokemuksiaan pelialan eri osa-alueilta. Puhujaksi tai työpajan vetäjäksi haluavat voivat lähettää ehdotuksensa järjestäjille. Tavoitteena on koota monipuolinen ohjelma, joka käsittelee muun muassa monimuotoisuutta, johtajuutta, saavutettavuutta, koulutusta ja pelikehityksen käytäntöjä.

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia uutta ja jakaa osaamista pelialan kehityksestä. Osallistujat pääsevät kuulemaan pelikehittäjien tarinoita, uusimpia saavutuksia ja saamaan arvokasta näkemystä alalta.

Lipunmyynti W Love Games 2024 -tapahtumaan avautuu 4. toukokuuta 2024. Tapahtuman jäsenet saavat mahdollisuuden rekisteröityä lipunostoon viikkoa ennen yleisen myynnin alkua. Jäsenyys on maksuton, ja siihen voi liittyä tapahtuman verkkosivujen kautta.

Lisäksi tapahtuman järjestäjät ilmoittavat, että WLG23-tapahtuman puheenvuorojen tallenteet tulevat saataville tapahtuman kirjastoon huhtikuussa 2024, tarjoten arvokasta tietoa ja inspiraatiota pelialasta kiinnostuneille.

Ehdota puhujia ja työpajoja W Love Gamesin sivuilla:
https://www.wlovegames.org/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu