SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

“Wheelie King 6: Moto Rider 3D” yhdistää nopeuden ja taidon moottoripyöräpelissä

10 vuotta moottoripyöräpelejä kehittänyt oululainen Kimble Games on julkaissut uusimman pelinsä “Wheelie King 6: Moto Rider 3D”. Tässä pelissä pelaajat pääsevät kokemaan moottoripyöräilyn jännityksen ja haasteet uudella tasolla. Pelin keskiössä on taito hallita moottoripyörää tehden vaikuttavia temppuja ja wheelie-liikkeitä.

Pelin idea on yksinkertainen, mutta haastava: pelaajien tulee ohjata moottoripyöräänsä erilaisilla radoilla, suorittaen samalla näyttäviä temppuja. Pelissä korostuu tasapainon ja nopeuden hallinta. Pelaajat voivat muokata moottoripyöriään, parantaen niiden suorituskykyä ja ulkonäköä.

Kilpailullisuus on olennainen osa “Wheelie King 6: Moto Rider 3D”:tä. Pelaajat voivat mitellä taitojaan muita pelaajia vastaan ja nousta pelin sisäisellä ranking-listalla. Pelin dynaamiset ympäristöt, kuten vilkas kaupunkimaisema ja rauhalliset maaseututeillä kulkevat reitit, tuovat lisähaastetta pelikokemukseen.

Realistinen fysiikkamoottori luo aidon tuntuman moottoripyöräilyn fyysisistä vaatimuksista. Pelaajat kokevat moottoripyöränsä värinän ja voiman, mikä tekee pelikokemuksesta immersiivisen.

“Wheelie King 6: Moto Rider 3D” ei ole vain peli, vaan se tarjoaa kattavan kokemuksen moottoripyöräilyn maailmasta. Se on suunnattu niin kokeneille moottoripyöräharrastajille kuin aloittelijoillekin, jotka haluavat kokea adrenaliinintäyteisen ajokokemuksen turvallisesti.

Wheelie king 6 julkaistaan 2.2.2024 iOS- ja Android-alustoille. Aiemmilla pelisarjan peleillä on yli 5 miljoonaa latausta.

Peli Google Play Storessa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kimblegames.wheelieking6

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu