SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

WLG Indie Alliance avaa ovensa indie-pelinkehittäjille

Pelikehityksen indie-yhteisö saa uuden voimavaran, kun W Love Indies lanseeraa WLG Indie Alliance -ohjelman. Ohjelman päämääränä on tarjota itsenäisille pelinkehittäjille mahdollisuuksia kasvuun, yhteistyöhön ja yhteisölliseen tukeen. Tämä globaali aloite keskittyy erityisesti pelialan monimuotoisuuden ja tasa-arvon edistämiseen (DEI).

WLG Indie Alliance tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua, saada markkinointi- ja liiketoimintaneuvontaa, mahdollisuuksia yhteistyöprojekteihin muiden indie-kehittäjien kanssa sekä rahoitushakuja ja pitchausmahdollisuuksia. Ohjelmaan liittyminen on maksutonta ja se on avoin sekä yksittäisille kehittäjille että tiimeille. Jäseneksi liittyminen tapahtuu ohjelman verkkosivuilla olevan “JOIN WLG INDIE ALLIANCE” -painikkeen kautta.

Osallistumisen edellytyksenä on, että hakijalla on aiemmin tehty peli. Ei ole väliä, vaikka se olisi game jam -projekti tai kouluprojekti, kunhan se on pelattavissa ja saatavilla markkinoilla. Hakuprosessiin kuuluu esityksen toimittaminen, jossa kerrotaan, miksi haluaa liittyä ohjelmaan ja miten aikoo edistää indiekehittäjien yhteisöä. Vaikka oikeudellisen yksikön rekisteröinti ei ole pakollista, se nopeuttaa hyväksymisprosessia.

Ohjelmaan kuuluu myös maksullinen jäsenyysvaihtoehto, joka on suunnattu yksityishenkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat tukea ohjelman tavoitteita taloudellisesti. Kerätyt varat käytetään ohjelman ja sen sisällön kehittämiseen.

WLG Indie Alliance pyrkii luomaan ympäristön, jossa itsenäiset pelinkehittäjät voivat kukoistaa ja tukea toisiaan.

Lue lisää ja liity WLG:n sivuilta:
https://www.wlovegames.org/indiealliance

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu