SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Yksinäinen taistelu avaruusglobuleja vastaan uudessa “Galactic Neon Blitz” -pelissä

Tulenväki ja Fatal Exit ovat yhteistyössä luoneet uuden pelin nimeltään “Galactic Neon Blitz”. Pelissä pelaaja ottaa Neon Blitz -pilotin roolin ja sukeltaa avaruuden syövereihin taistellakseen viruksen kaltaisia avaruusglobuleja vastaan. Tehtävänä on estää näiden globulien leviäminen kotijärjestelmään.

“Galactic Neon Blitz” on kunnianosoitus varhaisille 90-luvun räiskintäpeleille. Pelin juoni kuljettaa pelaajan yksinäisenä pilotina autioissa avaruuden kolkissa, missä hän kohtaa lukuisia vihollisia ja maisemia. Pelaajan alus on varustettu erilaisilla aseilla, ja pelin edetessä on mahdollista kerätä energiaa aseiden päivittämiseksi.

Pelissä on erityisiä mekaniikkoja, kuten vihollisten ampuminen ja energian kerääminen aseiden päivitystä varten. Pelaaja voi käyttää hiirtä pääohjauksena, ja näppäimistöltä löytyy lisätoimintoja kuten aseiden vaihto ja päivittäminen.

“Galactic Neon Blitz” on luotu kehittäjien vapaa-ajalla, Ramisin selkävamman kuntoutusprosessin aikana. Pelin suunnitteludokumentti on sisällytetty pelin ladattaviin tiedostoihin, ja se on asetettu julkiseksi, jotta yleisö voi tutustua siihen. Pelin tavoitteena on tarjota haastavaa pelikokemusta ja mahdollisuus rikkoa korkeimpia pisteitä.

Lataa peli itch.io:sta:
https://tulenvaki.itch.io/galactic-neon-blitz

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu