SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Yli 13 000 ammattilaispelaajaa mukana uudessa “Sociable Soccer 24”:ssa

Lontoolainen Tower Studios on julkaissut yhteistyössä helsinkiläisen Combo Breaker -studion kanssa pelin “Sociable Soccer 24”, joka tuo jalkapallon jännityksen sekä PC- että konsolipelaajien ulottuville. Jon Haren, Sensible Soccerin luojan, suunnittelema peli on jo saavuttanut suuren suosion maailmanlaajuisesti. Nopea ja intuitiivinen pelityyli, moninpelit sekä keräiltävät pelaajakortit ovat elementtejä, jotka ovat houkutelleet pelaajia kokemuksen pariin.

“Sociable Soccer 24” sisältää yli 13 000 FIFPRO-lisensoidun jalkapalloilijan roolin. Pelaajat voivat koota unelmiensa joukkueita todellisten pelaajien avulla, joista jokaisen ainutlaatuiset taidot ja ominaisuudet on tarkasti jäljitelty.

Pelin nopea ja intuitiivinen pelattavuus tarjoaa sekä online- että offline-mahdollisuuksia, jotka sopivat niin kokeneille pelaajille kuin satunnaisillekin harrastajille. “Sociable Soccer 24” tarjoaa helppokäyttöiset ohjaimet, jotka takaavat jännittävän kokemuksen jalkapallon parissa.

Peli päivittää massiivisesti tietojaan 23/24-jalkapallokauden osalta, sisältäen yli 1000 joukkuetta ja 30000 pelaajaa. Pallopelifanaatikot voivat sukeltaa realistiseen jalkapallomaailmaan, jossa ovat mukana ajan tasalla olevat liigat, joukkueet ja pelaajatiedot.

Voit luoda oman jalkapalloperinteesi kokoamalla voittamattoman joukkueen ja edustamalla lempiseuraasi. Mukaan on lisätty myös kokonainen klaanijärjestelmä, joka mahdollistaa yhteenliittymisen samanhenkisten fanien kanssa ja kilpailemisen muiden joukkueiden faneja vastaan.

“Sociable Soccer 24” sisältää myös kiehtovia moninpelikamppailuja sekä online- että offline-tiloissa. Peli tarjoaa 10-divisioonaisen online-liigan, jossa pelaajat voivat mitellä taitojaan ja nousta sarjataulukoissa.

Voit hankkia pelin itsellesi Steamista:
https://store.steampowered.com/app/1914290/Sociable_Soccer_24/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu