SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Jake, yliluonnollisia ilmiöitä tutkiva hahmo, kohtaa uuden uhan “Remorses”-pelissä

Espoolaisen Twistedline Gamesin “Remorses” kutsuu pelaajat astumaan Jake-nimisen kokeneen yliluonnollisia ilmiöitä tutkivan henkilön saappaisiin. Jake, joka on aikaisemmin kohdannut yliluonnollisia ilmiöitä uteliaisuudesta ja tiedonjanosta, löytää itsensä nyt keskeltä uutta, vaarallisempaa seikkailua. Peli vie pelaajat matkalle, jossa heidän on navigoitava synkkien ja vaarallisten ympäristöjen läpi samalla kun heidän järkensä on jatkuvan uhan alla. Ilman, jota hahmo hengittää, muuttuu elintärkeäksi mekaniikaksi, ja sen laiminlyönnillä on vakavia seurauksia.

Pelin keskeinen haaste on resurssien hallinta; jokainen valonlähde on arvokas ja elintärkeä selviytymisen kannalta. Pelaajien on etsittävä harvinaisia ainesosia, joista voi valmistaa aseita piileskeleviä pahuuksia vastaan. Tutkimusmatkalla pelaajien on ratkaistava arvoituksia ja selvitettävä mysteerejä paljastaakseen kauhistuttavan totuuden, joka piilee kaiken taustalla. “Remorses” tarjoaa aistien ylikuormituksen visuaalisten, auditiivisten ja loogisten pulmien muodossa, joka haastaa pelaajien havainnointikyvyn ja älykkyyden.

Jokainen pelin hahmo kantaa mukanaan kertomattomia tarinoita, jotka odottavat paljastamistaan matkan varrella. Jake on kulman takana, yksin, ilman ketään luotettavaa, ja selviytyminen muodostuu hänen suurimmaksi koetuksekseen. Pelaajan tehtävänä on navigoida okkultismin vaarallisilla vesillä ja selvitä ehjin nahoin. “Remorses” ei ole vain peli; se on kutsu astua tuntemattomaan, kohdata pelkonsa ja selvittää, voiko pimeydestä löytyä valoa.

Tue Remorses peliä lisäämällä se toivelistalle Steamissa:
https://store.steampowered.com/app/2292160/Remorses/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu