SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Kickstarterissa “Parasite”: pelasta maailma tai tuhoudu sen mukana

Pöydälle levittäytyy uusi selviytymispeli, joka vie pelaajat kaukaisen arktisen tutkimusaseman syövereihin. Yhdeksän tutkijaa kohtaa ei ainoastaan äärimmäisen ympäristön haasteet, vaan myös ihmiskuntaa uhkaavan, ihmisiä täydellisesti matkivan avaruusolennon. Pelin nimi on “Parasite” ja se tarjoaa 4–8 pelaajalle ainutlaatuisen yhteistyöhön, petokseen ja selviytymiskauhuun perustuvan kokemuksen.

Kehittäjä Mikko Hyvönen kertoo, että “Parasite” ei ole perinteinen lautapeli. Sen ytimessä on ihmiskunnan perimmäisen olemuksen haastaminen tilanteessa, jossa luottamus on harvinaista herkkua. Pelaajien on tehtävä valintoja: turvautuvatko he kaaokseen ja väkivaltaan vai pyrkivätkö ansaitsemaan luottamusta ystävällisyydellä? Pelissä ei ole oikeita valintoja, ainoastaan ihmisen luonto ja taistelu selviytymisestä, kun pelaajat yrittävät estää parasiitin ja sen itiöiden leviämisen maailmaan.

Pelin päämääränä on paitsi selviytyä myös pysyä ihmisenä ja tartunnasta vapaana. “Parasite” on jo saavuttanut valmiin prototyypin vaiheen; se on testattu, testipainettu ja valmis julkaistavaksi. Rahoituksen kerääminen Kickstarter-kampanjalla on nyt viimeinen askel ennen pelin julkaisua, tavoitteena saada jokaiselle rahoittajalle painettu kopio pelistä.

Kampanja on suunniteltu yksinkertaiseksi: 2 000 euron budjetti kattaa pelin painatus- ja pakkauskustannukset. Alusta alkaen on päätetty, ettei Kickstarter-kampanjaan sisällytetä venytystavoitteita tai muita lisäosia ja laajennuksia, jotta kampanjan päämäärä pysyisi selkeänä. Kampanjassa on aikaa enää viikko, joten jos tahdot itsellesi boksin, toimi nopeasti.

Erityisenä palkintona on mahdollisuus noutaa peli Ropecon-tapahtumasta, joka järjestetään Helsingissä 19.–21. heinäkuuta 2024. Tämä “Special Infection Reward” tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden saada peli ennen muita ja sukeltaa sen tarjoamiin syvällisiin strategisiin ja ihmissuhteita koetteleviin haasteisiin.

Tue peliä Kickstarterissa ja varmista oma kopiosi pelistä:
https://www.kickstarter.com/projects/hermiitti/parasite-a-game-of-paranoia-treachery-and-irrational-logic

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu