SuomiGameHUB

Maailma tarvitsee pelejä

Tutki, kerää ja paranna: “LEGO Hill Climb Adventures” tulossa 30. toukokuuta

LEGO ja oululainen Fingersoft yhdistävät voimansa tuodakseen markkinoille uuden videopelin: LEGO Hill Climb Adventures. Pelissä yhdistyvät suositun Hill Climb Racing -pelin haasteet ja LEGO-maailman seikkailullisuus. Pelaajat pääsevät tutkimaan monipuolisia maastoja käyttäen erilaisia ajoneuvoja, jotka on varustettu sekä aktiivisilla että passiivisilla laitteilla, mikä mahdollistaa lukemattomia yhdistelmiä ja strategioita tehtävien suorittamiseen.

Pelin kuluessa voi kerätä kolikoita ja LEGO-palikoita, joilla voi parantaa ajoneuvojensa suorituskykyä pysyvästi. Lisäksi pelialueet kätkevät sisäänsä salaisia polkuja ja aarteita, jotka odottavat löytämistään. LEGO Hill Climb Adventures tarjoaa myös ainutlaatuisia hahmoja, joiden kautta pelin tarina etenee, tarjoten pelaajille monipuolisia tehtäviä ja haasteita.

Tämä peli on tällä hetkellä varhaisessa julkaisuvaiheessa ja kehittäjät työskentelevät uusien sisältöjen parissa sekä korjaavat mahdollisia bugeja. Pelaajat voivat ladata pelin ilmaiseksi, mutta peli sisältää myös oikealla rahalla tehtäviä sisäisiä ostoksia. Ostoksia voi rajoittaa aktivoimalla autentikoinnin Google Play -asetuksissa.

Pelin kehityksestä vastaavat LEGO Group ja Fingersoft Oy, jotka ovat tunnettuja innovatiivisista ja viihdyttävistä peleistään. Pelin yhteisö voi seurata kehityksen etenemistä ja osallistua keskusteluun muun muassa Discord-palvelimella ja pelin omilla sosiaalisen median sivuilla.

Lue lisää Fingersoftin sivuilta:
https://fingersoft.com/playlhca/

Keskustelu

Aloita uusi keskustelu